Portofoliu.

Câteva proiecte care Stand Out

CAFEA DE SPECIALITATE

Magazin online de cafea de specialitate unde prietenii de la beans.ro ne învață ca viața e prea scurtă pentru alegeri proaste, mai ales atunci când e vorba despre cafea. 17 sortimente de cafea single origin găsești pe shop.

PRODUSE HANDMADE

Magazin online de produse handmade, în special decorațiuni unicat din lemn reciclat. Texte vesele făcute să îți lumineze ziua, cadouri cu zâmbet pentru cei din viața ta, texte care te fac să râzi de tine sau de alții, o alternativă cu gust, la cadourile fară gust de peste tot.

IULIA DRANCA
LAW OFFICE

Dacă aveți nevoie de serviciile unui avocat de excepție, Cabinet Avocat Iulia Dranca vă stă la dispoziție. Având studii universitare la Facultatea de drept din cadrul Universității din București, absolvent al Law College for European Studies – Sorbonne – Paris, cu o vastă experiență în domeniul dreptului, Avocat Iulia Dranca este recomandarea noastră.

Asociația
Aripi pe Pământ

Vrei să faci parte din echipa noastră de voluntari si crezi că poți oferi o mână de ajutor? Fii sigur cã nu o să ezităm si o sã apelăm la sprijinul tău!Dacă dorești să te implici personal într-un anumit caz social sau în mai multe, îți poți dona ziua, poți ajuta la strângeri de fonduri, poți organiza licitatii pentru strângeri de fonduri, etc.

Clinica

Fysiogand

Oferta noastră de servicii se bazează atât pe tehnologii de ultimă generație (criolipoliză, stimulare electromagnetică musculară sau tratamentul non-invaziv non-contact Vanquish Maximum Energy) cât și pe metodele consacrate care și-au probat eficiența de-a lungul anilor (radiofrecvența, cavitație, ultrasunete, lipolaser sau tunel infraroșu).

IRINEU DARAU
SENATOR

Senator ales în Circumscripţia electorală nr. 08 Braşov, membru în Comisia pentru învățământ, tineret și sport și în cea pentru muncă, familie și protecție socială. După mai mulți ani petrecuți în străinătate, s-a întors acasă, hotărât să participe la schimbarea în bine a României. ÎI puteți urmări activitatea de senator pe site.

ANDREI MIFTODE
DEPUTAT

Deputat de Brașov, membru al Comisiei pentru Învățământ în Parlamentul României și al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE. Îi puteți urmări activitatea de parlamentar pe site-ul de politician.

we films
studio

Studioul de producție video WE FILMS se dedică capturării celor mai emoționante și frumoase momente ale zilei tale speciale – nunta ta. Cu un spirit creativ inovator și o abordare caldă și personalizată, suntem aici pentru a transforma fiecare moment într-un amestec cinematografic de emoție.

Bibanul
literat

Bine ați venit la casa de vacanță Bibanul Literat, un paradis în inima naturii, situat în capătul estic al frumosului oraș Sulina! Aici, veți descoperi o oază de relaxare și confort, la doar 15 minute de mers pe jos de plajă și în proximitatea altor atracții minunate.

metal fain
gravură laser

Suntem experți în design și grafică personalizată, proiectare, simulare și realizare a obiectelor de metal prin debitare cu laser CNC.
Asigurăm consiliere în alegerea materialelor, a dimensiunilor și finisajelor, precum și a soluțiilor de montare

vibe caffe
cafenea

Este locul unde puteți găsi toate ingredientele petrecerii unui timp de calitate alături de prieteni. Astfel, dacă doriți să petreceți o după-amiază relaxantă, vă invitam cu drag să ne vizitați. Aici puteți găsi o atmosferă prietenoasă, un loc în care timpul se oprește și evenimentele din viața noastră prind o altă culoare.

IRINA ABAGIU
EVENT PLANNER

“Ca și Event Planner, pun accentul pe oameni, pe dorințele lor și buna dispozitie! Vă ghidez către o nuntă frumoasă ținând cont de cel mai mic detaliu! Sunt o fire empatică și rezonez usor cu ideile și dorințele voastre!” Aveti un eveniment de organizat? Irina Abagiu Event Planner vă ajută cu drag!

CLAUDIU PROCA
COACH

“Specialist în activitatea de COACHING este drumul pe care l-am ales după multe căutări. Spun asta pentru că sunt absolvent de Management și după o experiență frumoasă și bogată ca manager am ales să fiu antreprenor.”

MALABAILA
BOUTIQUE

“Suntem mai mult decât un simplu brand, suntem o poveste despre îmbinarea pasiunii pentru frumos cu pasiunile noastre. “Viața este prea scurtă pentru a purta haine plictisitoare”, de aceea ne-am dedicat creării de obiecte vestimentare unice sau în serii limitate, pe care le pictăm cu grijă!”

ȚARA VISELOR

GRĂDINIȚĂ

“Copilăria este tărâmul în care ne întoarcem de fiecare dată când sufletul simte nevoia să zâmbească. Toate poveștile, amintirile, prietenii, mirosul de iarbă proaspătă și picăturile de ploaie, mângâierile mamei și inocența din privire sunt bucăți de vise pe care le păstrăm cu drag în buzunarul interior al inimii.”

fițe

BOUTIQUE

FIȚE este un brand de familie născut în inima Transilvaniei.
Suntem o familie de artiști plastici, creatori de accesorii și obiecte decorative din lemn, pictate manual.

COMPLEX TURISTIC
BEHARCA

Datorită celor 50,000mp de verde exclusiv, Imperial Garden Ballroom – Complex Turistic Beharca are avantajul de a organiza evenimente în ambele saloane festive în acelasi timp, totodată menținându-și promisiunea de a păstra intimitatea oaspeților și calitatea înaltă a serviciilor oferite.

GOLD PRINT
BOUTIQUE

Magazin online dedicat comercializării de rochii de fetițe cu elemente pictate și accesorii evenimente, decoratiuni, articole personalizate pentru evenimente pentru păstrarea amintirilor, 100% pictate manual, printate prin transfer termic sau gravate.

PODOFIX

Între 6.000 și 10.000 de pași zilnic. Atât parcurg picioarele noastre. Asta se traduce in sute de kilograme care pun zilnic presiune pe ele și care trebuie purtate cât mai responsabil. Căci orice dezechilibru în mers sau în statică are un impact imediat asupra posturii. Pentru sănătatea picioarelor, îți este alături Podofix!

CLINICCO
CARDIOLOGIE

Spitalul privat Clinicco Brașov vă urează bun venit pe siteul acestuia! La Clinicco, pacientul beneficiază de servicii medicale în toate etapele ale îngrijirii medicale: prevenție, investigații complete, intervenții cardiovasculare și recuperare medicală.

FUNDATIA
HERA

Misiunea Fundației Hera este de a contribui activ la crearea unei lumi în care fiecare individ să trăiască în armonie, echilibru emoțional și iubire pentru sine și pentru ceilalți. Cu oameni pentru oameni.

SERVICII
CURATENIE

Site de prezentare pentru servicii de curățenie și/sau renovări interioare pentru clienți corporate, instituții publice, instituții private, persoane fizice. Curățenie exterioara pentru echilibru interior! 4R Toma

DELTA FOR YOU
PENSIUNE

Pensiunea Delta Travel este situată în centrul satului Mila 23, Tulcea pe malul brațului Dunarea Veche. Pensiunea este clasificată la categoria patru stele. Pensiunea oferă servicii de pensiune completă ( cazare și masă) și excursii pe traseele aprobate de ARBDD.

CABINET
PSIHOLOGIC

Instinctiv simţim că dacă vorbim cu cineva, reuşim să mai scădem din intensitatea problemelor ce ne apasă, aşa că apelăm la bunăvoinţa prietenilor, rudelor sau partenerilor noştrii atunci când nu mai găsim nicio soluţie pentru rezolvarea problemelor noastre. Însă, uneori e nevoie să apelăm la ajutorul unui profesionist pentru a ne sprijini să mergem mai departe. Psihoterapeut Cosmin Meleacă.