Portofoliu.

Câteva proiecte care Stand Out

CAFEA DE SPECIALITATE

Magazin online de cafea de specialitate unde prietenii de la beans.ro ne învață ca viața e prea scurtă pentru alegeri proaste, mai ales atunci când e vorba despre cafea. 17 sortimente de cafea single origin găsești pe shop.

PRODUSE HANDMADE

Magazin online de produse handmade, în special decorațiuni unicat din lemn reciclat. Texte vesele făcute să îți lumineze ziua, cadouri cu zâmbet pentru cei din viața ta, texte care te fac să râzi de tine sau de alții, o alternativă cu gust, la cadourile fară gust de peste tot.

IULIA DRANCA
LAW OFFICE

Dacă aveți nevoie de serviciile unui avocat de excepție, Cabinet Avocat Iulia Dranca vă stă la dispoziție. Având studii universitare la Facultatea de drept din cadrul Universității din București, absolvent al Law College for European Studies – Sorbonne – Paris, cu o vastă experiență în domeniul dreptului, Avocat Iulia Dranca este recomandarea noastră.

IRINEU DARAU
SENATOR

Senator ales în Circumscripţia electorală nr. 08 Braşov, membru în Comisia pentru învățământ, tineret și sport și în cea pentru muncă, familie și protecție socială. După mai mulți ani petrecuți în străinătate, s-a întors acasă, hotărât să participe la schimbarea în bine a României. ÎI puteți urmări activitatea de senator pe site.

ANDREI MIFTODE
DEPUTAT

Deputat de Brașov, membru al Comisiei pentru Învățământ în Parlamentul României și al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE. Îi puteți urmări activitatea de parlamentar pe site-ul de politician.

IRINA ABAGIU
EVENT PLANNER

“Ca și Event Planner, pun accentul pe oameni, pe dorințele lor și buna dispozitie! Vă ghidez către o nuntă frumoasă ținând cont de cel mai mic detaliu! Sunt o fire empatică și rezonez usor cu ideile și dorințele voastre!” Aveti un eveniment de organizat? Irina Abagiu Event Planner vă ajută cu drag!

COMPLEX TURISTIC
BEHARCA

Datorită celor 50,000mp de verde exclusiv, Imperial Garden Ballroom – Complex Turistic Beharca are avantajul de a organiza evenimente în ambele saloane festive în acelasi timp, totodată menținându-și promisiunea de a păstra intimitatea oaspeților și calitatea înaltă a serviciilor oferite.

GOLD PRINT
BOUTIQUE

Magazin online dedicat comercializării de rochii de fetițe cu elemente pictate și accesorii evenimente, decoratiuni, articole personalizate pentru evenimente pentru păstrarea amintirilor, 100% pictate manual, printate prin transfer termic sau gravate.

PODOFIX

Între 6.000 și 10.000 de pași zilnic. Atât parcurg picioarele noastre. Asta se traduce in sute de kilograme care pun zilnic presiune pe ele și care trebuie purtate cât mai responsabil. Căci orice dezechilibru în mers sau în statică are un impact imediat asupra posturii. Pentru sănătatea picioarelor, îți este alături Podofix!

CLINICCO
CARDIOLOGIE

Spitalul privat Clinicco Brașov vă urează bun venit pe siteul acestuia! La Clinicco, pacientul beneficiază de servicii medicale în toate etapele ale îngrijirii medicale: prevenție, investigații complete, intervenții cardiovasculare și recuperare medicală.

FUNDATIA
HERA

Misiunea Fundației Hera este de a contribui activ la crearea unei lumi în care fiecare individ să trăiască în armonie, echilibru emoțional și iubire pentru sine și pentru ceilalți. Cu oameni pentru oameni.

SERVICII
CURATENIE

Site de prezentare pentru servicii de curățenie și/sau renovări interioare pentru clienți corporate, instituții publice, instituții private, persoane fizice. Curățenie exterioara pentru echilibru interior! 4R Toma

DELTA FOR YOU
PENSIUNE

Pensiunea Delta Travel este situată în centrul satului Mila 23, Tulcea pe malul brațului Dunarea Veche. Pensiunea este clasificată la categoria patru stele. Pensiunea oferă servicii de pensiune completă ( cazare și masă) și excursii pe traseele aprobate de ARBDD.

CABINET
PSIHOLOGIC

Instinctiv simţim că dacă vorbim cu cineva, reuşim să mai scădem din intensitatea problemelor ce ne apasă, aşa că apelăm la bunăvoinţa prietenilor, rudelor sau partenerilor noştrii atunci când nu mai găsim nicio soluţie pentru rezolvarea problemelor noastre. Însă, uneori e nevoie să apelăm la ajutorul unui profesionist pentru a ne sprijini să mergem mai departe. Psihoterapeut Cosmin Meleacă.